ME – Työikäisten palveluyksikkö

Tällä viikolla pääsitte tutustumaan Janne Porkan johdolla Aikuisten vastaanotto Arvoon ja ajattelimme, että teemme teille esittelyn meistä kaikista työikäisten palveluissa työskentelevistä, meitä on jo 20 henkilöä!

Työikäisten palveluissa tiimejä on kolme

  1. Vastaanottava tiimi
  2. Korjaavan työn tiimi
  3. Työllistämistiimi.

Työikäisten palveluyksikön esimiehenä toimii Teija. Hallinnollisten esimiestöiden lisäksi Teija pääsee aina välillä myös tekemään asiakastyötä sosiaalityön ja sosiaalipäivystyksen merkeissä.

Vastaanottavassa tiimissä työskentelee Aikuisten vastaanotto Arvon sosiaalityöntekijä Pia, sairaanhoitaja Miia ja lähihoitaja Pasi. Vastaanottava tiimi ottaa kaikki uudet asiakkaat vastaan. He ohjaavat ja neuvovat ja tarvittaessa aloittavat palvelutarvearvion, jonka kautta ohjaudutaan tarvittaviin työikäisten palveluihin.

Korjaavan työn tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijä Satu sekä sosiaaliohjaajina Virva ja Tuuli. Lisäksi korjaavaa tiimiä vahvistaa, työikäisten palveluiden ja mielenterveys- ja päihdeyksikön yhteinen, sosiaaliohjaaja Heidi. Korjaava tiimi ottaa vastaan palvelutarvearvion kautta asiakkaat, jotka tarvitsevat esimerkiksi sosiaalityötä, sosiaaliohjausta tai vaikka kotiin vietäviä palveluita.

Työllistämistiimi on tiimeistämme suurin. Tiimiä luotsaa esimiehen kanssa sosiaaliohjaaja-tiimivastaava Jutta. Työllisyyden kuntakokeilun työllisyysohjaajina toimivat Satu ja kaksi Johannaa sekä lisäksi osa-aikainen psykologimme Tiina. Kaveria ei jätetä -hankkeessa työkykykoordinaattorina toimii Laura. Työpaja Väiskissä työskentelee kolme työpajaohjaajaa Meri, Pauliina ja Mariia. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana toimii Marjut. Eila on palvelukoordinaattorina ja hän huolehtii muun muassa kaupungin palkkatukityöllistämisestä.

Työllistämistiimin prosessi- ja palveluvalikko on laaja. TE-toimistosta siirtyneiden asiakkaiden ja palveluiden lisäksi he tarjoavat kuntouttavaa työtoimintaa, sosiaalista kuntoutusta, työhönvalmennusta ja palkkatukityötä.

Maahanmuuttokoordinaattorimme Lea antaa työaikaansa kaikkiin tiimeihimme.

Et ole yksin, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s